SAYFALAR

Hatunlar Burger / Feneryolu - İSTANBUL


Kasap isimleri ile süslü mekanlarda muazzam pahalı hamburgerler çıkmadan çoook önce eşimin deyimiyle "okul hamburgeri" satan mekanlar vardı.. Dondurulmuş eti kağıt kadar olsa da içerisindeki amerikan salatası, patates kızartması ve bolca ketçap mayonez ile beni benden alırdı.. İşte benim bu "okul hamburgeri" aşkımı yaratan mekan; Hatunlar Burger..!!


35 yıldan uzun süredir müşterilerine hizmet veren mekanı ilk olarak 90'lı yılların başında keşfettim.. O günden bu yana 2 farklı spesiyal hamburgerinin hastasıyım..




"Big Burger" olarak adlandırdıkları arkadaş çok fena.. Dışı tamamen erimiş kaşar kaplı, içerisi ise çift hamburger eti, amerikan salatası, patates, turşu ve yeşillikli.. Daha önce bahsetmiş olduğum "basit" hamburger eti bunun içerisinde en pahalı biftekten lezzetli..


"Hatun Burger" ise mekana adını veren bir spesiyal.. Yumurta, domates, yeşillik, tek hamburger eti ve patates kızartması ile tam bir kolesterol bombası :) Herkesin beğeneceği konusunda iddialı olamam ama beğenen bir daha vazgeçemeyecektir..


Bağdat caddesi üzerinde Feneryolu mevkinde olan Hatunlar Burger farklı burger lezzeti arayanlar için çok ideal ve gerçekten çok ucuz bir mekan..


Bağdat Caddesi No:166/A Feneryolu - Kadıköy / İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...