SAYFALAR

Bi Buçuk Ekspres / Batı Ataşehir - İSTANBUL

Bi Buçuk her akşam iş dönüşü önünden geçip denemeyi düşündüğüm franchise'lardan biriydi, burayla ilgili beklentim çok yüksek değildi ama Bi Buçuk gerçekten çekici bir isim, özellikle de yorucu bir günün ardından açlıktan başı dönen biri için :)




Mekan dizaynı iç açıcı ve konforlu gözükse de masaların tam üstünde ifade odalarındaki (sanki çok bulunmuşum gibi) ışıklara benzer aydınlatmanın gözünüzün içine girmesi rahatsız ediyor. Çektiğim fotoğraflar için iyi oldu ama :)




Başlangıç olarak soğan halkası, ana yemek olarak ta ekstra karamelize soğanlı Chef's Burger siparişi verdim.. Soğan halkaları her yerde servis edilen dondurulmuş ve lezzetsiz muadillerine göre çok iyiydi..





Bi Buçuk tatma imkanı bulduğum Chef's Burger ile en az Dükkan Burger kadar başarılı, Jumbo Burger'e de yaklaşabilen bir hamburger sunmayı başarmış.. Baharatlı eti ve lezzetli ekmeği, yanında sundukları coleslaw ile patates gerçekten denemeye değer bir kombinasyon oluşturmuş..







Eşimin yediği ızgara tavuk iyi pişmişti, kurumadan servis etmişler.. (Izgara tavuk için başka ne yazabilirim diye çok düşündüm ama ancak bu çıktı)




Bi Buçuk keyifle ızgara burger veya et çeşitlerinin denenebileceği, fiyat olarak makul olmasa da lezzeti gayet makul bir durak..



TAVSİYE EDİLEN MENÜ ( Kişi Başı ~ 35 TL @ Ekim 2011 )

Soğan Halkası
Chef's Burger
Miller


Dereboyu Caddesi Ardıç Sokak Kentplus, Kent Çarşı, Ataşehir / İSTANBUL

Tel: 0216 688 83 88

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...