SAYFALAR

Yunuslar Karadeniz Unlu Mamulleri / Bodrum - MUĞLA

Barlar sokağında yürürken tok karnınıza, güzel kafanıza, bulanan midenize rağmen mutlaka içeri gireceğiniz Yunuslar Karadeniz fırını, fotoğrafta görüldüğü üzere her geçenin kafasını çevirdiği, önü sürekli kalabalık, ince ve ince kalmak isteyen bayanların önünden geçerken krize girdikleri bir durak..




Eşimle beraber denediğimiz tatlılar mükemmel görünmekte ama inanılmaz lezzetli de değil :) eşim hayatında ilk kez bir tatlıyı yarıda bıraktı ama ziyaretimizden sonra yaptığım incelemeler sonucunda tatlıların görsellerine aldanarak tuzluları denemememin hata olduğunu öğrendim, yorumlarına saygı duyduğum tüm üstatlar veya hobidaşlar (ne demekse bu) Yunuslar Karadeniz fırını’nın tuzlularını önermekteler.
Sonuç olarak; “tatlısını değil tuzlusunu, görseli değil lezzeti deneyin” (Tüm yazılarımda özlü söz kullanasım geldi, ama 50 olduğumda falan yaparım herhalde)..

Cumhuriyet Caddesi No:13 Bodrum / MUĞLA

3 yorum:

  1. bence kendi yaptığın muhteşem yemekleride paylaşmalısın zaman zaman,bloğun hayırlı olsun cnm...

    YanıtlaSil
  2. caglarcim blogun cok guzel ve aciklayici olmus:) sabah sabah canim tatli cekmedi desem yalan olur ama lezzetli degiller diyosun:( ne yapalim simdi sen bilirsin nereden yememiz gerektigini:)) ver bakalim bir dost tavsiyesi...
    hayirli ugurlu olsun super super superrr:)))))))

    YanıtlaSil
  3. Bence gayet lezzetli arkadaşlar.Bunu yazan arkadaşın damak zevki kötü heralde.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...